Karsu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’na geliyor

Karsu, bu yıl İstanbul'da ilk kez sahne alırken caz, blues, pop, funk ve elektronik müziği harmanlayarak oluşturduğu şarkılarını sevenleriyle beraber söyleyecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Karsu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’na geliyor
Karsu

Modern müziğin başarılı temsilcilerinden Karsu, Corendon Turizm Grubu'nun destekleriyle, Y Kültür Sanat ve Musicarium organizasyonuyla 24 Temmuz Çarşamba akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak. Karsu, bu yıl İstanbul'da ilk kez sahne alırken caz, blues, pop, funk ve elektronik müziği harmanlayarak oluşturduğu şarkılarını sevenleriyle beraber söyleyecek.

Sürpriz hediyeler

Corendon Turizm Grubu, Karsu ile 2016 yılından beri iş birliğini sürdürüyor. 2016’da Corendon Airlines ile güvenli yolculuk videosunun müziklerini yapan Karsu, 2017'deki Aspendos Antik Tiyatro konserini, 2019'daki iki projesini, ardından Amsterdam’daki konserini ve 2022’de yaptığı Türkiye konser programını Corendon’un sponsorluğunda gerçekleştirdi. Konsere gelen İstanbullu müzikseverleri sürpriz hediyeler de bekleyecek.

Memleketinde müzik okulu açtı

Hollanda'nın Amsterdam şehrinde Hatay'ın Karsu köyünden göç eden Türk kökenli bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Karsu'nun, sekiz yaşında tanıştığı piyano ile başlayan müzik yolculuğu sürüyor. Karsu, bir yandan da kurduğu Karsu Foundation adlı vakıf ile sanat, spor ve kültür alanlarında toplumsal projelere imza atıyor. 6 Şubat 2023'teki depremlerde yakınlarını kaybeden Karsu, bölgeye yaptığı yardımların yanı sıra memleketi Hatay'da bir müzik okulu açtı.

 

Yaşam Keyfi