Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer oldu: Galatasaray bonservis bedelini açıkladı

Portekiz ekibi Benfica, Galatasaray’ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu’nu transfer etti. Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Benfica'ya transfer olduğunu açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer oldu: Galatasaray bonservis bedelini açıkladı

Galatasaray’ın hücum oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Portekiz ekibi Benfica'ya transfer oldu. A Milli Futbol Takımı'ndan özel izinli olan Kerem, transfer görüşmeleri için gittiği Portekiz'de yeni takımıyla anlaşma sağladı.

Benfica Kulübü, transferi resmi internet sitesinden duyururken 25 yaşındaki futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bonservis bedeli 12 milyon Euro

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Benfica'ya transfer olduğunu açıkladı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen açıklamada, 25 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferi konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi.

Benfica'nın Galatasaray'a net 12 milyon avro transfer bedeli ödeyeceği aktarılan açıklamada, "Ayrıca futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde Benfica, elde edeceği transfer bedelinin karının yüzde 10'unu sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir." denildi.

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Galatasaray ile 3'ü Süper Lig, 2'si UEFA Şampiyonlar Ligi eleme, 1 de Turkcell Super Kupa maçına çıktı. Kerem, bu karşılaşmalarda toplam 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Spor