Beşiktaş'ta forvete dört aday

Beşiktaş'ın transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, forvet transferi için dört isimle temasta olduklarını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Beşiktaş'ta forvete dört aday

NTV'ye konuşan Torunoğulları, "Kalinic, Ze Luis, Aboubakar ve Cisse gündemimizde olan futbolcular. Kalinic için Atletico Madrid'e teklifimizi yaptık. Ze Luis ve Cisse de transfer listemizde bulunuyor. Bu isimlerden hangisini kadromuza katacağımızı henüz söyleyemem. En iyi şartlarda, en doğru ismi tranfser etmek istiyoruz" dedi.

Aboubakar ile görüştüklerini belirten Erdal Torunoğulları, Kamerunlu futbolcunun sağlık raporlarına göre karar vereceklerini söyledi. Torunoğulları, "Aboubakar Porto'dan bedelsiz ayrılabilir. Kendisi ile görüştük. Eğer Aboubakar'da karar kılarsak, her futbolcu için uyguladığımız sağlık kontrollerinden geçecek. Aboubakar'a sakatlığı devam ediyor gibi davranıp onu rencide etmek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta forma giydiği dönem şampiyonluk yaşayan Vincent Aboubakar, yaşadığı diz sakatlığının ardından son 2 sezonda 21 maça çıkarken, 6 gol attı.

Spor
Bu konularda ilginizi çekebilir