Chakra bambu nevresim takımlarıyla sağlığa ve sürdürülebilirliğe odaklandı

Chakra, doğal yapısı ve sürdürülebilir özellikleriyle son yıllarda üreticinin gözdesi haline gelen bambu ürünleriyle nevresim takımıyla yatak odasına girdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Chakra bambu nevresim takımlarıyla sağlığa ve sürdürülebilirliğe odaklandı

Bambu, doğal ve sürdürülebilir özellikleriyle son yıllarda ev tekstilinde öne çıkarken; yumuşak dokusu, dayanıklılığı ve antibakteriyel özellikleri sayesinde hem konfor hem de sağlık açısından ideal bir tercih sunuyor. Chakra’nın rafine tarzına buluşan bambu ürünleri ise tüketicilerin ilgi odağı haline geldi.

Uzak Doğu ormanlarında yetişen görkemli bambu ağaçları, Chakra’nın tesislerinde dokuma kumaş ve havluya dönüşüyor. İnce ince kesilen bambu ağaçları, elyaf haline getirilerek tamamen doğal kalmalarına özen gösteriliyor. Bu süreç, her bir ipliğin doğanın ruhunu taşımasını sağlıyor.

Bakterilerin üremesi engelleniyor

Bambu kumaşları sağlık açısından da avantajlar sağlıyor. Kumaşların içeriğindeki bamboo kun, bakterilerin üremesi ve çoğalmasını engelliyor.

Yüzde 52’ye ulaşan selüloz içeriği sayesinde bambu ipliği son derece sağlam ve yıpranmaya karşı dayanıklı bir özellik gösteriyor. Ayrıca, organik bambu kumaşların nemi absorbe etme ve hızlı kuruma özellikleri nefes alan bir yapı oluşturuyor. Bu sayede ürünler her zaman ilk günki gibi ferah kalıyor ve uzun süreli bir tazelik, canlılık sağlıyor.

Doğadan gelen malzemeleri kaliteli işçilikle buluşturan Chakra nevresim takımlarını satışa sundu. Bambu nevresim takımları, antibakteriyel özellikleri sayesinde sağlıklı bir uyku ortamı sunarken, her gece taze ve ferah bir uyku deneyimi de yaşatıyor.

Şirket Haberleri