Bakan Varank, CES’e katılan Volta Motor’un standını ziyaret etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kaçır, CES'te Volta Motor standını ziyaret etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Bakan Varank, CES’e katılan Volta Motor’un standını ziyaret etti

Murat KÜÇÜK

Las Vegas’ta gerçekleşen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES’e katılan Volta Motor, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kaçır’ı standında ağırladı.

Yüksek katma değer yaratan birçok markanın CES’te bir araya geldiğini söyleyen Volta Motor Kurumsal İletişim ve Pazarlama Sorumlusu Rabia İrem Parlak, “Ürünlerimizin bir kısmını global arenada sergileme fırsatı bulduk” dedi. Parlak, Volta elektrikli bisikletlerinin büyük ilgi gördüğü bilgisini paylaştı.

Fuarda, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kaçır’ın da Volta Motor standını ziyaret ettiğini dile getiren Parlak, “Kıymetli ziyaretçilerimiz hem ürünlerimizi deneyimledi hem de bizi ziyaret ederek fuarda yalnız bırakmadı” şeklinde konuştu.

Volta Motor olarak yıllardır birçok yerli ve yabancı fuara katıldıklarını hatırlatan Parlak, fuarlar sayesinde marka bilinirliğini ve işbirliğini artırdıklarını söyledi ve şöyle devam etti: “Uluslararası fuarlar network alanımızı genişletmesinin yanı sıra yeni fikir ve ürünlerin yaratılmasında da bize ilham veriyor. Her şeyden önemlisi bu prestijli fuarlarda Türkiye’yi sahada temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.”

Şirket Haberleri