GAP turizminde gündem dijitalleşme ve dış pazarlar
TURSAB GAP Bölge Temsil Kurulu Başkanı İbrahim Halil Kılınç, turizm sektörünün büyük bir dijital dönüşüm sürecinden geçtiğine dikkat çekerek “Diğer bölgelerde olduğu gibi bizimde gündemimizde dijitalleşme, sürdürülebilir turizm ve yeni pazarlar olmalı. Bölge olarak fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsak değişime ayak uydurmalıyız" dedi.
MEHMET NABİ BATUK / GAZİANTEP
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) GAP Bölge Temsil Kurulu, Turizm Yüzyılı İftarları Programı kapsamında Gaziantep’te iftar yemeği düzenledi. Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da görev yapan turizm acentelerinin katıldığı iftar yemeğinde sektörel konular da masaya yatırıldı. Etkinliğin açılığında konuşan TURSAB GAP Bölge Temsil Kurulu Başkanı İbrahim Halil Kılınç, sektörel birliğe vurgu yaparak, sektörün dijitalleşme ile birlikte yeni bir dönüşüm sürecinden geçtiğini ifade etti. Seyehat acenteleri olarak yalnızca sektörün değil kültürel mirasın ve misafperverlik geleneğinin temsilcileri olduklarını kaydeden İbrahim Halil Kılınç, "Kahramanmaraş’tan Şanlıurfa’ya, Adıyaman’dan Gaziantep’e uzanan bu bereketli topraklar tarih boyunca sayısız medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Bugün de bizle bu değerleri yaşatıyor ve bölgemiz turizmini daha ileri taşımak için çalışıyoruz. Ramazan ayı paylaşmanın dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel ifadesidir. Bizler de bu birlik ve beraberlik içerisinde sektörümüzü güçlendirmek için omuz omuza vermeliyiz. Malumunuz turizm sektörü büyük bir dönüşümden geçiyor. Dijitalleşme, sürdürülebilir turizm ve yeni pazarlar artık hepimizin gündeminde olmalı. Bölge olarak değişime ayak uydurmak için fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek durumundayız. TURSAB olarak değerli üyelerimizle birlikte daha güçlü bir turizm hareketi oluşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Birlikte daha nice güzel projeler ve başarılarla dolu bir geleceğe ulaşmak dileğiyle sofralarımız bereketli olsun” dedi.
Değerli ekonomim.com okurları,
ekonomim.com ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da ekonomim.com sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar ekonomim.com yorum alanında paylaşılamaz.
ekonomim.com yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, ekonomim.com bu sorumluluğu üstlenmez.
ekonomim.com'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.