Hamster Kombat açılmıyor sorunu 2024 | Uygulamaya giriş yok! Hamster Kombat neden açılmıyor?

Hamster Kombat açılmıyor sorunu 14 Temmuz pazar sabahından itibaren yaşanmaya devam ediyor. Telegram tabanlı oyuna giriş yapmak isteyenler Web sayfası 'mevcut değildir' yazısı ile karşılaşıyor. Peki Hamster Kombat neden açılmıyor, çöktü mü? İşte günlük şifre vererek on binlerce kullanıcıya ulaşan Hamster Kombat hakkında tüm bilgiler

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Hamster Kombat açılmıyor sorunu 2024 | Uygulamaya giriş yok! Hamster Kombat neden açılmıyor?

Hamster Kombat açılmıyor sorunu on binlerce kullanıcıyı tedirgin etti. Her geçen gün yaygınlığı artan ve gelir modeline dönüşen Telegram tabanlı kripto para oyunu Hamster Kombat günlük şifre ve kartlar sayesinde büyük bir hızla büyümştü. Ancak oyuna giriş yapmak isteyen Web sayfası 'mevcut değildir' yazısıyla karşılaştı. Peki Hamter Kombat neden açılmıyor, Hamster Kombat'a ne oldu? İşte Hamter Kombat hakkında her şey!

HAMSTER KOMBAT AÇILMIYOR SORUNU 2024

Son günlerde en popüler kripto para birimi olan Hamster Kombata giriş yapmak isteyenler internet sitesinin olmadığını fark etti. Bir Hamster Kombat kullanıcısı konuyla ilgili, "Hesabıma giriş yapamıyorum. Web sayfası 'mevcut değildir' diye yazı çıkıyor. İnternetten diye dedim ama o değilmiş. Yani baktım, sorun düzelmiyor. Sabahtan beri olan şey ne diye şimdi bozuldu, anlamadım. Hesabım kapandı mı, ne oldu? Çözüm arıyorum ve bunu nasıl düzeltebilirim?" şeklinde yorum yaptı.

HAMSTER KOMBAT NEDEN AÇILMIYOR?

Kurulduğundan ve oynandığından beri ilk kez bu denli ciddi bir problemin içerisinde kendini bulan Hamster Kombat sorunun tam olarak nereden ve neden kaynaklandığı açıklamazken Twitter üzerinden, "Hamster Kombat uygulamasındaki sorunların farkındayız ve mümkün olan en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Teknoloji