Erkunt Traktör 100’üncü bayisini Gaziantep’te açtı

Türkiye'nin önde gelen tarım araçları üreticilerinden Erkunt Traktör 100’üncü bayisini Alpaslan Group iş birliğinde Gaziantep’te düzenlenen törenle açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Erkunt Traktör 100’üncü bayisini Gaziantep’te açtı

TUBA CANPOLAT / GAZİANTEP

2 bin 500 metrekare açık alan ve 5 bin 500 metrekare kapalı alanda kurulan bayi, tarımda elverişliliği arttırmak adına traktör ve benzeri araçları satın almada kolay erişim, traktör servisi ve yedek parçalar konusunda kesintisiz hizmet sunmayı hedefliyor.

Tarım sektörüne olan desteğin süreceğini ve yeni teknolojilerle donatılmış makinelerin çiftçilere büyük avantajlar sağlayacağını vurgulayan Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan, Gaziantep'in tarım potansiyeline inandıklarını ve bu yeni bayi ile birlikte bölgedeki çiftçilere daha iyi hizmet vereceklerini belirtti. Saylan konuşmasında, “Bu yolculuğa 3 bayiyle başladık, 100 bayiye çıktık. Bugün Türkiye genelinde 160 satış noktamız var. Alpaslan Ailesi 8 yıldır Erkunt Traktör içerisinde 1. Sırada  dolayısıyla ne kadar doğru bir aile ile çalıştığımızın kanıtı. Erkunt Traktör'ün en çok satıldığı il Gaziantep ve ilçeleri. Dolayısıyla Gaziantep bizim için Erkunt’un kalesi” dedi.

“Hedefimiz sektörün öncüsü olmak”

Firma olarak hedeflerinin sektörün öncüsü olmak olduğunu söyleyen Alpaslan Group Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Alpaslan, “Alpaslan Group olarak 50 yıldır bu yolculuğumuzu devam ettiriyoruz. Bu hizmetleri size vermekten gurur duyuyoruz. Hayatın içerisinde ticaretin bir bayram yarışı olduğuna, nesilden nesile aktarılan maddi ve manevi bir miras olduğuna inanıyoruz. Yarım asırdır ticari faaliyetlerimiz ile bölge çiftçilerimizin her daim yanında olduk. Bizden sonraki nesillerin de dededen miras kalan dürüstlük ilkesiyle perçinlediğimiz mesleğimizi devam ettireceklerine inancımız tamdır. Tabii ki hepimizin asli görevi ülkemize, ekonomimize katkı sağlamak yanı sıra temellerimizin değerlerini korumak, birlikte öz geleneklerimizi koruyarak ilerlemek olmalıdır. Hedefimiz sektörde öncü firmalardan biri olmak, kaliteli, sürdürülebilir gerçekçi ve yenilikçi projeler geliştirmektir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Şehirler