Antalya Ticaret Borsası'ndan yardım paketi desteği

Antalya Ticaret Borsası (ATB), TOBB'un katkılarıyla hazırladığı bin 290 gıda paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Antalya Ticaret Borsası'ndan yardım paketi desteği

FİKRİ CİNOKUR

ATB Başkan Yardımcısı Halil Bülbül, içinde kuru yiyecek ve yemeklik gıda bulunan bin 290 paket hazırladıklarını bildirdi. TOBB’un katkılarıyla hazırlanan ramazan paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Antalya Valiliği ile Antalya Büyükşehir Belediyesine teslim edildiğini ifade eden Bülbül, şunları kaydetti.

''Her yıl üyelerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığımız Ramazan paketlerini bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle yardımların tek elden dağıtılması amacıyla Antalya Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu ve Antalya Büyükşehir Belediyemize teslim ettik. Valilik ve Belediye aracılığıyla bin 290 gıda paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.''

Ramazan ayında dayanışmanın önemini vurgulayan Bülbül, ''Daha çok dayanışmaya ihtiyacımız olan bir dönemden geçiyoruz. Borsa olarak bu zor dönemde halkımızın yanındayız'' dedi.

Şehirler