Volkan Demirel'in babası vefat etti

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Volkan Demirel’in babası Ali Hacı Demirel, Bodrum’da geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

İHA
YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Volkan Demirel'in babası vefat etti

Edinilen bilgiye göre, Bodrum’un Akyarlar Mahallesi’nde bulunan Ali Hacı Demirel, bugün öğleden sonra saatlerinde aniden rahatsızlandı. İhbarın ardından bölgeye giden ambulansa alınan Demirel, Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali Hacı Demirel, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastanede babasının durumunu yakından takip eden Volkan Demirel, ölüm haberini alınca büyük üzüntü yaşadı.

Volkan Demirel, sosyal medyasından, babası Ali Naci Demirel'in yarın Acarkent Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Görele Mezarlığı'na defnedileceği bilgisini paylaştı.

TFF ve Fenerbahçe Kulübü, Volkan Demirel'in babası için başsağlığı mesajı yayımladı

TFF'den paylaşılan mesajda, "A Milli Takımımızın eski kalecisi, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası futbol elçimiz, teknik direktör Volkan Demirel'in babası Ali Naci Demirel'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Ali Naci Demirel'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." denildi.

Fenerbahçe Kulübü de efsane kalecisinin babası içinpaylaştığı mesajında, "Uzun yıllar Fenerbahçemizin kalesini başarıyla koruyan efsane kaptanlarımızdan ve eski yardımcı antrenörlerimizden VolkanDemirel'in değerli babası Ali Naci Demirel'in vefat ettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ali Naci Demirel'e Allah'tan rahmet; Volkan Demirel başta olmak üzere Demirel ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.

 

 

Gündem