Sakarya patlama görüntüleri | Sakarya makarna fabrikası kaç kişi yaralandı?

Sakarya patlama görüntüleri… Sakarya’nın Hendek ilçesinde faaliyet gösteren bir makarna fabrikasında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 20 kişinin yaralandığı olayın ardından görüntüler de yayıldı. Kullanıcılar ise Sakarya makarna fabrikası kaç kişi yaralandı? sorusuna yanıt arıyor…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Sakarya patlama görüntüleri | Sakarya makarna fabrikası kaç kişi yaralandı?

Sakarya patlama görüntüleri konusu ve Sakarya makarna fabrikası kaç kişi yaralandı? sorusu araştırılıyor. Vatandaşlar meydana gelen patlamanın ardından kaç kişinin yaralandığını öğrenmeye çalışıyor. Anadolu Otoyolu Hendek gişeleri yakınlarında meydana gelen patlama Sakarya’nın farklı ilçelerinden dahi görüldü.

SAKARYA PATLAMA GÖRÜNTÜLERİ

İlk belirlemelere göre 20 kişinin yaralandığı patlamanın hemen ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Patlamadan sonra çıkan yangını söndürmek için bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Bu arada olay yerinden yükselen dumanlar ilçenin farklı noktalarından görüldü.

SAKARYA MAKARNA FABRİKASI KAÇ KİŞİ YARALANDI?

Makarna fabrikasında yaşanan patlamada ölü olduğuna dair bir bilgilendirme yapılmadı. Konuya ilişkin yetkililerin resmi açıklaması bekleniyor. Yapılan açıklamaya göre 20 kişi yaralandı.

Anadolu Otoyolu Hendek gişeleri mevkisinde faaliyet gösteren bir makarna fabrikasında, henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından fabrikada yangın çıktı.

Gündem
Bu konularda ilginizi çekebilir