Sabahat Akkiraz'ın kardeşine sokak köpekleri saldırdı: Ünlü türkücü, isyan etti

Türk Halk Müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz, kardeşinin sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını belirtti. Akkiraz; "Sorun artık köpekleri sevip sevmemek değil, bir güvenlik sorunu" diyerek sosyal medyadan tepkisini dile getirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Sabahat Akkiraz'ın kardeşine sokak köpekleri saldırdı: Ünlü türkücü, isyan etti

Ünlü türkücü Sabahat Akkiraz’ın kardeşi sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Türkiye'de uzun bir süredir devam eden başıboş sokak köpeklerine çözüm arayışı sürerken Türk Halk Müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz, konuyla ilgili yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Akkiraz, X (eski adıyla Twitter) hesabından kız kardeşinin sokak köpeklerinin saldırına uğradığını açıkladı.

Sosyal medyadan açıklama yapan Akkiraz, şu sözlerle çağrı yaptı:

“Dün kız kardeşim, köpeğini dolaştırmak için sabah saatlerinde Tarabya sahiline doğru evden çıkıyor. İki sokak gidemeden bir grup sokak köpeğinin saldırısına uğruyor. Sadece köpekleri değil, hayvanların hepsini çok seven kardeşim neredeyse hastanelik oluyor. Sorun artık köpekleri sevip sevmemek değil. Sorun artık bir güvenlik sorunu. Bunu çözmek için de Amerika’yı tekrar keşfetmeye gerek yok. Yapan ülkelerin yol haritası belli. Siz bir çözüm bulamıyorsanız medeni bir çözümü alın kullanın. Bu konuda bile saçma ayrışmalarla konuyu öteleyip hem insanların hem hayvanların hayatını karartmayın. Bu işi belediyeler çözemez. Onların daha önemli işleri var malum.”

Gündem