Gaziantep Ticaret Odası, kurtuluşu kahramanların mesajıyla kutladı 

Kentin kurtuluşunun 99’uncu yılını kutlayan Gaziantep Ticaret Odası, kentin kurtuluşuna önderlik edenlerin yaşadıklarını ve görüşlerini anlatan mesaj paylaştı. Oda, web sitesinde oluşturduğu platformla da kurtuluş kahramanlarının mesajlarının bugün saat 19.00'da sosyal medyada paylaşılması için çağrı yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Gaziantep Ticaret Odası, kurtuluşu kahramanların mesajıyla kutladı 

Gaziantep Ticaret Odası, kentin 99’uncu kurtuluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı. Oda, mesajında “99 yıl önce, 6317 şehit vererek sadece Antep için değil, tüm Anadolu'nun kurtuluşu için milli mücadele destanı yazan Antep Harbi Kahramanlarından size bir mesaj var” ifadelerine yer verdi.   
Atatürk’ün, “Ben Anteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki? Onlar yalnız Antep’i değil, Türkiye’yi de kurtardılar” sözlerinin yer aldığı mesajda, ilin kurtuluşunda rol oynayanların verdikleri mücadele, kendi açıklamalarıyla anlatıldı.  

Kurtuluş mücadelesi kahramanlarının mesajlarını almak için platform oluşturan Gaziantep Ticaret Odası, "Haydi, mesajını buradan al https://gto.org.tr/tr/25-aralik.html #MesajınızVar ve #Bu100denGaziAntep etiketleri ile bugün saat 19.00’da sosyal medyada paylaş" çağrısını yaptı. 

Gündem