Bahçeli: Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin

MHP lideri Bahçeli, Alparslan Türkeş anmasında yaşanan olaylarla ilgili, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey’in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir.” ifadelerini kullandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Bahçeli: Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bahçeli, MHP'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş’in doğum günü dolayısıyla Alparslan Türkeş Vakfı tarafından Ankara’da düzenlenen anma etkinliğinde Ülkü Ocakları üyesi olduğu iddia edilen kişiler ile etkinliğe katılanlar arasında çıkan kavganın sorulması üzerine şu yanıtı verdi:

“Üzücü olaylar yaşandı geçen hafta. MHP olarak konunun üzerinde duruyoruz. Elde ettiğimiz ön bilgiler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur (Yavaş) Bey’in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir.”

Kutalmış Türkeş'ten Bahçeli'ye tepki

Alparslan Türkeş için düzenlenen etkinliğe yapılan saldırı sonrası etkinliği düzenleyen Alparslan Türkeş Vakfı'nın başkanı Kutalmış Türkeş dünkü paylaşımında Bahçeli'ye tepki göstermişti.

Türkeş, "Bebek katili apoyu idamdan kurtaran sen! Terörist dediğin HDP'lilerle elele tutuşan,sımsıcak gülücükler saçan sen! Alparslan Türkeş sayesinde oturduğun koltuktan Türkeş'i anma toplantısına saldırı yaptıran sen! Acaba neden bugüne kadar bir tane PKK'lıya bile saldırı yaptırmadın!?" ifadelerini kullandı.

Türkeş, bugün ise yaptığı videolu paylaşımında şunları yazdı: "Alparslan TÜRKEŞ'İN anıldığı toplantıya, Mykonos adasından topladığın parlak oğlanları gönderip,TÜRKEŞ'in resimlerini parçalatacaksın, dua okunmasına engel olacaksın, Türkeş'e sövenleri yardımcın yapıp, ülkücüyüm diye nara atacaksın; SEN MÜNAFIKSIN VE ALÇAKSIN! SIÇANLAR TOPLULUĞU!"

 

 

 

 

 

Gündem