Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin Güran'ın ölüm nedeni ve öldüğü tarih

8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili son son dakika gelişmesi... Adli Tıp'tan Diyarbakır Savcılığı'na gönderilen rapor ortaya çıktı. Narin Güran'ın kaybolduğu gün olan 21 Ağustos'ta öldüğü tespit edildi. Raporda Narin'in ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılarak öldürüldüğü belirtildi.

AA
YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin Güran'ın ölüm nedeni ve öldüğü tarih

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın (8) öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Yenge Hediye Güran'la birlikte soruşturmada tutuklu sayısı 12' ye yükseldi.

 

Adli Tıp raporu tamamlandı

Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu, 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'ndeki dere yatağında cansız bedeni bulunan Narin Güran'a ilişkin adli belgeler ile otopsi raporu değerlendirilerek hazırladığı raporu Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi.

Narin kaybolduğu gün öldürüldü

Raporda, "mevcut verilerle Narin Güran'ın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı hususunda tıbben değerlendirme yapılamadığı", kız çocuğunun ölümünün kaybolduğu tarih olan 21 Ağustos’ta meydana geldiği belirtildi.

"Ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakıldı"

Sol diz altından bacağın kopmasına neden olan travmanın, ölüm sonrası hayvanlar tarafından oluşturulmuş nitelikte olduğu aktarılan raporda, "Çocuğun ölümünün ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı meydana gelmiş olduğu, oy birliği ile mütalaa edilmiştir." ifadesine yer verildi.

Abi Güran'ın kolundaki diş izleriyle ilgili mütalaa yarın çıkacak

Narin Güran'ın abisi Enes Güran'ın kolundaki diş izleriyle ilgili inceleme yapan Adli Tıp 2. İhtisas Kurulunun mütalaasının da yarın çıkması bekleniyor.

 

 

 

Gündem