TUSAF’ın yeni başkanı Mesut Çakmak oldu
Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) yeni yönetimini seçti. 2025-2028 dönemi yönetim kurulu başkanlığına Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği Başkanı Mesut Çakmak seçildi.
ANKARA (EKONOMİ) - Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu’nun (TUSAF) Olağan Genel Kurulu’nda 2025-2028 dönemi için yönetim kurulu başkanlığına Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği Başkanı Mesut Çakmak seçildi.
ATO Congresium’da gerçekleştirilen genel kurula federasyon bünyesindeki 8 bölge derneğinin üyeleri katıldı.
Genel Kurul sonrası yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında TUSAF Yönetim Kurulu Başkanlığına Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği Başkanı M.Mesut Çakmak seçildi.
TUSAF Başkan Yardımcılıklarına; Dicle Un Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Duyan, Marmara Bölgesi Un Sanayicileri Derneği Başkanı Ahmet Ergin Okandeniz, Çukurova Un Sanayicileri Derneği Başkanı Bekir Bağış getirildi. , Muhasip (Sayman) Üyeliğe Anadolu Un Sanayicileri Derneği Sayman Üyesi Alp Eskiyapan, Sekreter Üyeliğe Ege Un Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı ise Yüksel Tezcan seçildi.
2025-2028 Dönemi için belirlenen diğer Yönetim Kurulu Asil Üyeleri ise; Anadolu Un Sanayicileri Derneği Başkanı Bekir Tosun, Çukurova Un Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Onur Denizli, Dicle Un Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Vedat Timurağaoğlu, Ege Un Sanayicileri Derneği Başkanı Mustafa Madak, Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özmermer, Karadeniz Un Sanayicileri Derneği Başkanı Kamil Adem ve Başkan Yardımcısı Mustafa Hikmet Kazancı, Marmara Un Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Turgay Lermioğlu, Orta Anadolu Un Sanayicileri Derneği Başkanı Hüseyin Emre Tekbaş ve Dernek Üyesi Hasan Abdullah Özkan oldu. Denetleme Kuruluna ise, Turgay Bozkurt, Ferruh Köknel ve Merve Göksu getirildi.
Değerli ekonomim.com okurları,
ekonomim.com ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da ekonomim.com sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar ekonomim.com yorum alanında paylaşılamaz.
ekonomim.com yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, ekonomim.com bu sorumluluğu üstlenmez.
ekonomim.com'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.