Medical Park hisse fiyatı için yeni tahmin! MPARK beklentisi değişti

Türkiye’de hizmet veren büyük sağlık kuruluşlarından Medical Park’ın 2024 hisse fiyat tahmini değişti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Medical Park hisse fiyatı için yeni tahmin! MPARK beklentisi değişti

Düşüşe geçen ve çok sayıda yatırımcı kaybeden Borsa İstanbul, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen yeni halka arzlarla dikkati çekti.

Kısa sürede çok fazla yatırımcıyı yeniden ağırlayan borsa, halihazırdaki hisselerle de dikkati çekiyor. Son olarak Tacirler Yatırım, Medical Park (MPARK) için 2024 yılı fiyat tahminlerini güncelledi.

MPARK hisseleri için Tacirler dahil 3 kurum tahmin yayımlamış oldu. rotaborsa.com’daki habere göre geçtiğimiz günlerde bilanço açıklayan Medical Park hisseleri için Tacirler’in fiyat beklentisi 385 lira oldu.

TACİRLER YATIRIM'DAN MPARK FİYAT TAHMİNİ 2024

Yatırımcılara “al” tavsiyesinde bulunan Tacirler Yatırım yüzde 17,02 prim potansiyelini değerlendirirken son fiyatı da 329 TL olarak açıkladı.

NOT: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Ekonomi
Bu konularda ilginizi çekebilir