Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yatırımcılara çağrı: Hiç kimse pişman olmaz

Adana'da temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm yatırımcıları Türkiye'nin kendilerine sunduğu imkanları ve fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum." dedi. Erdoğan ayrıca, "Küresel düzeyde enerji, mal, hizmet fiyatları fahiş oranlarda arttığı halde bunları 3'te 1'i, 5'te 1'i oranında yansıtarak vatandaşlarımızı koruyoruz." diye konuştu.

AA
YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yatırımcılara çağrı: Hiç kimse pişman olmaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi Temel Atma ve Adana'da Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni”nde konuştu.

Erdoğan konuşmasında, "Türkiye'ye güvenip yatırım yapan hiç kimse pişman olmaz. Tam tersine, sağladığı büyük kazançtan hep memnuniyet duyar. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm yatırımcıları Türkiye'nin kendilerine sunduğu imkanları ve fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Yeşil Kalkınma Devrimi ile sanayiden ihracata her alanda ülkemizi yeni bir seviyeye çıkartıyoruz." dedi.

Erdoğan, "Küresel düzeyde enerji, mal, hizmet fiyatları fahiş oranlarda arttığı halde bunları 3'te 1'i, 5'te 1'i oranında yansıtarak vatandaşlarımızı koruyoruz." diye konuştu.

Erdoğan, AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'daki programına AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katılarak devam etti. Erdoğan, buradaki konuşmasında da yatırım düşmanı odaklara rağmen uluslararası yatırımcılar Türkiye'ye güveniyor" ifadelerini kullandı.

Turizmde farklı bir ivme yakalayarak geçen seneki kayıplarımızın büyük bölümünü telafi ettiğini söyleyen Erdoğan, "Ekonomilerin kontak kapattığı bir dönemde bizde yatırımlar hiç hız kesmedi. Siz nasıl bizi yalnız bırakmıyorsanız, biz de gece gündüz sizin için çalışıyoruz" şeklinde seslendi. 

 

 

Ekonomi