Barselona’dan İstanbul Havalimanı’na direkt uçuşlar başlıyor! Vueling Airlines duyurdu

İspanyol Vueling Airlines uçuş yelpazesini genişletiyor. Vueling, Barselona-El Prat Havalimanı'ndan İstanbul ve Tromsø'ye (Norveç) iki yeni kış rotasının başlatıldığını duyurdu. Vueling İstanbul'a doğrudan bağlantı sunan tek İspanyol havayolu şirketi olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Barselona’dan İstanbul Havalimanı’na direkt uçuşlar başlıyor! Vueling Airlines duyurdu

İspanyol havayolu şirketi Vueling Airlines İstanbul'a direkt seferlerini başlatıyor. Uçuş yelpazesini genişletmeye devam eden Vueling, İstanbul’u yeni kış rotası olarak duyurdu.

Uçuşlar 29 Ekim’de başlıyor

İstanbul'a uçuşlar 29 Ekim 2024'te başlayacak ve 29 Mart 2025'e kadar Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada üç uçuşla devam edecek. 30 Mart 2025'ten itibaren Vueling günlük uçuşlara çıkacak.

İGA sosyal medyadan duyurdu

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, sosyal medya hesabından İspanya'nın en büyük ikinci hava yolu şirketi olan Vueling Airlines ile Barselona'dan İstanbul Havalimanı'na direkt sefer başlatacağını duyurdu.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, sosyal medya hesabından İspanya'nın en büyük ikinci hava yolu şirketi olan Vueling Airlines ile Barselona'dan İstanbul Havalimanı'na direkt sefer başlatacağını duyurdu. Yapılan duyuruda, seferlerin 29 Ekim'de başlayacağı belirtildi.

Haftada 3 sefer olacak şekilde düzenlenmesi planlanıyor

Duyuruda, "29 Ekim'den itibaren Vueling ile İstanbul-Barselona (BCN) arası direkt uçuşun tadını çıkarın. Palma de Mallorca, Ibiza, Alicante ve Oviedo gibi 99'dan fazla muhteşem destinasyona kolay bağlantılar keşfedin." ifadelerine yer verildi.

Avrupa, Asya ve Afrika'da birçok noktaya uçuş gerçekleştiren Vueling Airlines'in İstanbul'a Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 sefer olacak şekilde düzenlenmesi planlanıyor.

Ekonomi