Şarkıcı Haluk Levent hastaneye kaldırıldı... İşte sağlık durumu

Ünlü şarkıcı Haluk Levent'in dünkü konserinin ardından apar topar hastaneye kaldırıldığı, göğüs ağrısı, nefes darlığı şikayeti yaşadığı ve şu anda sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haber Merkezi |

Şarkıları ve yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, sevenlerini korkuttu. Levent’in dün akşam hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

MuhabirOnline’da yer alan habere göre; Haluk Levent’in dün Antalya Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirdiği konserin ardından gece saatlerinde göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetleri yaşadığı öğrenildi. Levent, belirtilerin ardından hastaneye kaldırıldı.

Sağlık durumu nasıl?

Tedavi gören ünlü şarkıcının hala hastanede olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu iddia ediliyor. Levent, kişisel sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor? “Fed’in faiz indirimi Kamala Harris’i ABD’nin 47. Başkanı yaptı”