13 yıllık evlilik bitiyor mu? Volkan Demirel ve eşi boşanıyor iddiasına yanıt geldi

Atakaş Hatayspor ile yollarını ayıran Volkan Demirel ile 13 yıllık eşi Zeynep Sever Demirel’in evliliğinin bittiği öne sürüldü. İki çocuk sahibi çiftin, boşanmak için mahkemeye başvurduğu iddia edildi. Ancak iddialara Volkan Demirel'den yanıt geldi.

Haber Merkezi |

Geçtiğimiz hafta teknik direktörlüğü yaptığı Atakaş Hatayspor ile yollarını ayıran Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel ile boşanma kararı aldığı ileri sürüldü.

Başarılı teknik direktör Volkan Demirel ile 2009 Miss Belçika güzeli Zeynep Sever Demirel, 2010 yılında nikah masasına oturdu. Çift 2014 yılında kızları Yade’yi, 2017’de ise Yeda’yı kucaklarına aldı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberdeki iddiaya göre ikilinin evliliği bitme noktasına geldi.

İddiaya göre Zeynep Sever Demirel aslında daha önce boşanmak istedi ama birlikte Hatay depremini yaşadıkları için deprem yaralarıyla birlikte evliliğindeki yaraları da sarmaya çalıştılar. 

Volkan Demirel'den iddialara cevap

Volkan Demirel, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Eşiyle bir karesini paylaşan Demirel, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşıklıklı sabah kahvemizi içiyoruz."

7 bin liranın üzerindeki ödeme işlemleri banka aracılığıyla yapılacak Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Arda Güler ve Kenan Yıldız finale kaldı Bodrum dünyanın en iyileri arasında! Ünlü seyahat dergisi paylaştı Fırsatçılar kayıt dışı telefonda yasağı delmenin yeni yolunu buldu Her aileye bir finansal danışman mı atanacak? Yetkili isimden yeşil ışık...