Coşkun Aral ile Türkiye'nin doğusuna belgesel bir yolculuk

Film, Aral'ın ilçenin tarihi ve kültürel önemini keşfetmek için Feridun Çelikmen ile buluştuğu Kemaliye'de başlıyor, Kapadokya'nın büyülü bölgelerinde ve dingin Tuz Gölü'nde sona eriyor.

Haber Merkezi |

Coşkun Aral’ın çektiği belgesel, Kemaliye’de başlıyor ve ardından izleyicileri 25 kilometre uzunluğunda bir doğa harikası olan dramatik Karanlık Kanyon'a götürüyor. Kanyonun Taşyol'u inşa etmesi ve eşsiz manzaraları sunuluyor. Belgesel kapsamında Van'ın Erciş İlçesi'nde Ulupamir Köyü de ziyaret ediliyor. Burada inci kefali balığının göçü belgeleniyor. Macera, Ağrı Dağı'na doğru devam ediyor. Yolculuk ayrıca Yozgat'taki Sarıkaya Roma Hamamı'nı ziyareti de içeriyor. UNESCO'nun kültürel miras geçici listesinde yer alan bu tarihi alan derinlemesine incelenerek kültürel ve tarihi önemi yansıtılıyor.

Coşkun Aral’ın Huawei Pura 70 Ultra ile çektiği belgesel, Kapadokya'nın büyülü bölgelerinde ve dingin Tuz Gölü'nde sona eriyor.

Belgeseli https://www.youtube.com/watch?v=u2DGIFg5cqE adresini ziyaret ederek izleyebilirsiniz…

Dolar ve Euro bugün ne kadar? İşte son durum... Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Arda Güler ve Kenan Yıldız finale kaldı Bodrum dünyanın en iyileri arasında! Ünlü seyahat dergisi paylaştı Fırsatçılar kayıt dışı telefonda yasağı delmenin yeni yolunu buldu Her aileye bir finansal danışman mı atanacak? Yetkili isimden yeşil ışık...