Trabzonspor'da ayrılık rüzgarı! Kulüp duyurdu, bir isimle daha yollar ayrıldı

Son günlerde kadrosundaki isimlerin sürpriz ayrlılığı ile gündeme gelen Trabzonspor, bir oyuncunun daha sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Haber Merkezi |

Transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da bir ayrılık daha yaşandı. Kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Dimitrios Kourbeli ile yollar ayrıldı.

 Trabzonspor'dan Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz ile profesyonel futbolcumuz Dimitrios Kourbelis arasındaki 01.07.2023 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya bugüne kadar hak etmiş olduğu maaş ve diğer alacakları dışında herhangi bir fesih tazminatı ödemesi yapılmayacaktır."

Bordo mavililerde daha önce Montasser Lahtimi ve kendi isteğiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Thomas Meunier de takımdan ayrılmıştı.

Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor?