Trabzonspor Marko Livaja için devrede

Alexander Sørloth'un Leipzig'e transferi sonrasında bir forvet takviyesi isteyen Trabzonspor, AEK forması giyen Marko Livaja için harekete geçti.

Benik Afobe'yi renklerine katan ancak gol sorunu yaşamamak adına bir forvet takviyesi daha düşünen Karadeniz Fırtınası, geçtiğimiz sezon AEK formasıyla 15 gol, 12 asist yapan Hırvat golcü Livaja'yı renklerine bağlamak istiyor.

A Spor'un haberine göre, AEK takımı 2018-19 sezonunda Las Palmas'tan 1.8 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı futbolcu için 2 milyon Euro bonservis istiyor.

Bordo-mavililer ise 26 yaşındaki golcüyü kiralık olarak kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar Kredi kartından nakit çekemeyen çözümü böyle buldu: 1 yılda katlandı