Trabzonspor, Bankalar Birliği'nden çıkan ilk takım oldu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, tüm borçlarını kapatarak Bankalar Birliği anlaşmasından ilk çıkan kulüp oldu.

Haber Merkezi |

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da önemli bir gelişme yaşandı. Bordo-mavililer, bugün itibarıyla tüm borçlarını kapatarak Bankalar Birliği anlaşmasından ilk çıkan kulüp olma başarısını gösterdi. 

2019 yılında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Bankalar Birliği arasında yapılan anlaşma kapsamında birçok kulüp gibi Trabzonspor da borçlarını yapılandırmış ve uzun vadeli bir ödeme planına girmişti.

Trabzonspor Bankalar Birliği’nden çıkan ilk kulüp oldu

Ancak, Trabzonspor bu süreçte mali disiplinini koruyarak borçlarını planlanan süreden önce kapatmayı başardı. Bu adımla birlikte Trabzonspor, Bankalar Birliği ile yapılan borç yapılandırma anlaşmasından çıkan ilk Türk kulübü olma unvanını kazandı.

Kulübün önümüzdeki hafta konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapması bekleniyor. Taraftarlar, bu gelişmenin Trabzonspor’un sportif başarılarına nasıl yansıyacağını merakla bekliyor.

İPA Başkanı Buğra Gökçe: 784 bin kişi yasal takip altında Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları İstanbullular dikkat! Hava bir anda soğuyacak, tarih belli oldu Bankaların promosyon yarışı kızıştı: Emeklilere uyarı geldi: 'Acele etmeyin' Birleşik Krallık bu Türk yatırımını konuşuyor: 1 milyar sterlinlik yatırım İstanbul’dan daire fiyatına Roma'dan ev alınıyor