Galatasaray'da Okan Buruk'a dev zam

Galatasaray,  teknik direktör Okan Buruk ile sözleşme yeniliyor.  Avrupa'dan da teklif alan Buruk'u kaçırmak istemeyen yönetim, kesenin ağzını açtı.

Haber Merkezi |

Galatasaray'da Fransız ve İtalyan kulüplerinin radarında olan başarılı teknik adamla ilgili karar verildi. Başkan Dursun Özbek, gelecek hafta başında Buruk ile masaya oturup 2 senelik sözleşme imzalatacak. Okan Buruk ile daha önce birer senelik sözleşme imzalayan Özbek, bu sefer görev süresinin sonuna kadar takımı şampiyon hocaya bırakacak.

Galatasaray’ın başında rekorlar kıran Okan Buruk’un ücretine de zam yapılacak. Milliyet'in haberine göre; ilk sezonunda 18 milyon liraya çalışan, şampiyonluğun ardından ücreti 30 milyon liraya çıkarılan Buruk'un maaşında ciddi bir yükselişe gidilecek. Buruk'un yıllık maaşı 75 milyon liraya yükseltilecek.

Yönetim, yaklaşık 2 milyon Euro düzeyinde olacak paranın, Avrupa’daki başarılı teknik direktörlerle kıyaslandığında fazla olmayacağını düşünüyor. Okan Buruk da Galatasaray ile devam etmek istediğini belirtmiş, bu konuda zorluk çıkarmayacağını göstermişti.

Konut kiralamaya korkan yatırımcı işyeri ve ofise döndü Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Terör listesinde arananların ihbar ödüllerine enflasyon zammı! Dolar ve Euro bugün ne kadar? İşte son durum... Arda Güler ve Kenan Yıldız finale kaldı Bodrum dünyanın en iyileri arasında! Ünlü seyahat dergisi paylaştı