Fenerbahçe'de 12 futbolcu lisans bekliyor

Transfer döneminin şampiyonu olan Fenerbahçe'de yeni transferler lisans bekliyor.

TFF tarafından belirlenen harcama limitlerinden ötürü yeni transferlerine lisans çıkaramayan Sarı Kanaryalar'da gözler Bankalar Birliği ile yapılacak anlaşmada.

Sarı-lacivertli kulüp eğer anlaşma sağlayamazsa bu yaz gerçekleştirdiği transferleri ve yeni sözleşme imzaladığı Nabil Dirar, Ozan Tufan ve Tolga Ciğerci'yi sezonun ilk maçında oynatamayacak.

Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmanın onaylanması halinde ise Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Jose Sosa, Mame Thiam, Mert Hakan Yandaş, Mauricio Lemos, Enner Valencia, Sinan Gümüş, İsmail Yüksek ve Barış Sungur'a lisans çıkarılacak.

Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar Kredi kartından nakit çekemeyen çözümü böyle buldu: 1 yılda katlandı