Fenerbahçe şampiyonluk kupasını aldı

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 2020-2021 sezonu şampiyonu Fenerbahçe Öznur Kablo, kupasını aldı.

Haber Merkezi | AA |

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan play-off finali üçüncü maçında Galatasaray'ı 71-56 yenen ve seriyi 3-0 kazanan sarı-lacivertli takım, düzenlenen törenle kupasına kavuştu. Kupayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Asbaşkanı Yılmaz Argüden verdi.

Fenerbahçeli oyuncular, kupayı kulüp başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerine götürdü. Ali Koç, sarı-lacivertli oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Sezonu ikinci tamamlayan Galatasaray'ın teknik heyet ve oyuncularına ise madalyalarını TBF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serhan Antalyalı takdim etti.

MVP, McBride oldu

Kadınlar Basketbol Süper Ligi final serisinin En Değerli Oyuncusu (MVP), Fenerbahçeli Kayla Renae McBride oldu. Sarı-lacivertli basketbolcu, ödülünü TBF Üst Yöneticisi Ömer Onan'ın elinden aldı.

Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar Kredi kartından nakit çekemeyen çözümü böyle buldu: 1 yılda katlandı