Fenerbahçe Saint-Maximin'i KAP'a bildirdi: İşte ödenecek rakam

Fenerbahçe, transfer görüşmeleri kapsamında İstanbul'a getirdiği Fransız kanat oyuncusu Allan Saint Maximin'i KAP'a bildirdi.

Haber Merkezi |

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferi için anlaşmaya varıldığını açıkladı. Fenerbahçe, dün İstanbul'a getirdiği Allan Saint-Maximin transferinin maliyetini açıkladı.

Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Profesyonel futbolcu Allan Irenee Saint-Maximin'in geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. İmzalanan kiralama sözleşmesi kapsamında Al-Ahli kulübüne toplam 8.000.000 Avro, 4 eşit taksitle ödenecektir. İlgili sözleşme uyarınca, oyuncunun 2024-2025 sezonunda alacağı maaş Al-Ahli kulübü tarafından karşılanacaktır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor?