Fenerbahçe 2 ismi duyurdu: Mert Hakan Yandaş ve Levent Mercan

Fenerbahçe, takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş'la 2 yıllık sözleşme imzalandığını, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan'la da 4 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Haber Merkezi |

Teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirerek gelecek sezon için iddiasını ortaya koyan Fenerbahçe, 2 futbolcuyla anlaşma sağlandığını duyurdu.

Fenerbahçe, takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalandığını, geçen sezon Fatih Karagümrük forması giyen sol bek oyuncusu Levent Mercan ile de 4 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Futbol A Takımımızın yeni sezon hazırlıkları Teknik Direktörümüz Jose Mourinho önderliğinde başlamıştır. Bu doğrultuda; Takımımızın kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile sözleşme yenilenmiştir. 2 yıl daha Çubuklu formamızı terletecek Mert Hakan Yandaş’a parçası olduğu Fenerbahçemiz ile başarılar dileriz. 

Kulübümüz yine yeni sezon planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile de 4 yıllık anlaşmaya varmıştır. Levent Mercan’a Fenerbahçe’mize hoş geldin diyor; Sarı Lacivert renklerimizle başarılar diliyoruz."

iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer Türkiye, rekabetçilik endeksinde son beş yılda geriledi Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: İşte yıl sonu için beklenen zam oranı... Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü?