FB MANU MAÇI ŞİFRESİZ Mİ (24 EKİM)? Nefesler tutuldu! Fenerbahçe Manchester şifresiz hangi kanalda?

FB MANU maçı şifresiz mi (24 Ekim)? Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Avrupa’da zorlu sınava çıkıyor. Futbolseverler ise heyecanla mücadeleyi takip edebilmenin yollarını arıyor. Böylece Fenerbahçe Manchester United maçının şifresiz yayımlanıp yayımlanmayacağı merak ediliyor. İşte Fenerbahçe Manchester şifresiz hangi kanalda? sorusunun yanıtı ve detaylar…

Haber Merkezi |

FB MANU maçı şifresiz mi (24 Ekim)? Fenerbahçe Manchester şifresiz hangi kanalda? soruları araştırılıyor. Süper Lig temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3’üncü haftasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’i konuk ediyor. Henüz 14. sırada yer alan temsilcimiz zorlu mücadeleden puan ya da puanlar çıkarmak için sahaya çıkacak.

FB MANU MAÇI ŞİFRESİZ Mİ (24 EKİM)?

EVET. FB MANU maçı şifresiz olarak yayımlanacak. Öte yandan tabii platformuna üye olan futbolseverler de belirli mücadeleleri şifresiz olarak takip edebilecek. Fenerbahçe - Manchester United UEFA Avrupa Ligi maçı, 24 Ekim Perşembe günü saat 22.00’de başlayacak.

FB MANU ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE MANCHESTER ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Manchester United maçı TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak yayımlanacak. Ayrıca sinyal gitmeleri ve yayındaki bozukluklara karşı futbolseverler tabii platformuna da üye olmaları halinde maçı internet ortamında takip edebilecek.

NOT: tabii.com’a girerek ilgili alanları doldurabilir ve ücretiz üyelik oluşturabilirsiniz. Öte yandan platformdaki ayrıcalıklardan yararlanmak için Premium üyelik de oluşturabilirsiniz.

Türkiye'yi sarsan terörist saldırıların kronolojisi! 11 yılda neler yaşandı? Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Eczacılardan ilaçta kur farkına tepki: Bulunamayan ilaç sıkıntısı artacak Bakanlık, o markaları ifşa etti: Sucuk yapımında sakatat kullanmışlar... Tüketicinin korunmasına ilişkin kanun teklifi yasalaştı Fed’in Bej Kitap raporu yayımlandı: İmalat düşüşte, istihdam artıyor