EURO 2024'te günün programı

Almanya'da devam eden 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda E Grubu'nda Slovakya-Ukrayna, D Grubu'nda ise Polonya-Avusturya ve Hollanda-Fransa maçları oynanacak.

Haber Merkezi | AA |

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) ikinci maçlarla devam ediliyor.

Turnuvanın 7. gününde C Grubu maçları yapıldı. Münih Futbol Arena'da Slovenya ile Sırbistan, Frankfurt Arena'da ise Danimarka ile İngiltere karşı karşıya geldi. Müsabakalar, 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci maçların ardından İngiltere 4 puanla liderliğini sürdürdü. Bu ülkenin ardından ikişer puanlı Danimarka ile Slovenya sıralandı. Grubun son sırasında ise bir puanlı Sırbistan yer aldı.

B Grubu

Turnuvada B Grubu'nda dün akşam Hırvatistan-Arnavutluk ve İspanya-İtalya karşı karşıya geldi.

Hırvatistan ve Arnavutluk büyük çekişmeye sahne olan mücadeleden 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

İspanya ise İtalya karşısında, baştan sona oyun üstünlüğünü elinde tuttuğu mücadeleyi 1-0 kazandı.

İlk maçta Hırvatistan'ı 3-0, ardından İtalya'yı tek golle geçen İspanya topladığı 6 puanla son grup maçları öncesinde adını son 16 turuna yazdırdı.

Bugünkü program

Turnuvada E Grubu'nda bugün saat 16.00'da Slovakya-Ukrayna Düsseldorf'ta, D Grubu'nda saat 19.00'da Polonya-Avusturya Berlin'de, Hollanda-Fransa ise saat 22.00'de Leipzig'de karşı karşıya gelecek.

iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer Türkiye, rekabetçilik endeksinde son beş yılda geriledi Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: İşte yıl sonu için beklenen zam oranı... Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü?