Erden Timur’dan Galatasaray’a 1 milyar TL

Türk Telekom ile Galatasaray arasında sona eren stadyum isim hakkı sözleşmesinde yeni şirket belli oldu. Galatasaray Nef ile 10 yıllık anlaşmaya vardı. Galatasaraylı işadamı Erden Timur 10 yılda sarı kırmızılılara toplam 725 milyon lira verecek.

Haber Merkezi |

Ceyhun KUBURLU

Galatasaraylı işadamı Erden Timur sarı kırmızılılar için kesenin ağzını açtı. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Galatasaray'ın stadının yeni adı "Nef Stadyumu" olacak. Buna göre Galatasaray 10 yılda toplam 725 milyon lira kazanacak.

Anlaşma 5+5 yıllık yapıldı. Nef stat isim kullanım hakkı dışında farklı tanıtım mecralarını da kullanabilecek.

Galatasaraylı işadamı Erden Timur daha önce de bu alanda Galatasaray'a farklı sponsorluklar yapmıştı. Son anlaşma ile birlikte Erden Timur'un bugüne kadar Galatasaray'a aktardığı kaynak 1 milyar lirayı geçecek.

Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar Kredi kartından nakit çekemeyen çözümü böyle buldu: 1 yılda katlandı