Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oluyor

Beşiktaş'taki geçici görevinden ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oluyor. Burak Yılmaz, A Milli Takım'da Vincenzo Montella'nın yardımcılığını yapmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi |

Beşiktaş'ta Antalyaspor ve Bodo Glimt yenilgilerinin ardından taraftarın tepki gösterdiği Burak Yılmaz yönetimle görüşüp görevini bırakmıştı.

Fanatik'in haberine göre; Burak Yılmaz, Milli Takımlardan sorumlu yönetici Hamit Altıntop ile bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşmenin ardından Yılmaz'ın Milli Takım teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın yardımcısı olacağı öğrenildi.

Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta teknik sorumlu olarak ilk maçında Galatasaray'a 10 kişi kaldığı maçta 2-1 mağlup oldu.

Genç teknik adam siyah-beyazlılarla çıktığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. 38 yaşındaki teknik adam sosyal medya hesabından daha önce Beşiktaş ile ilgiyi yaptığı paylaşımları silmişti.

RTÜK yeni kararları duyurdu: Gündüz kuşağına ağır yaptırımlar geliyor Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Konut kiralamaya korkan yatırımcı işyeri ve ofise döndü Terör listesinde arananların ihbar ödüllerine enflasyon zammı! Dolar ve Euro bugün ne kadar? İşte son durum... Arda Güler ve Kenan Yıldız finale kaldı