Ayşe Begüm Onbaşı yurda döndü

Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan ve kadınlarda büyükler kategorisinde bu başarıya ulaşan ilk Türk sporcu olan Ayşe Begüm Onbaşı, yurda döndü.

Haber Merkezi |

Ayşe Begüm Onbaşı, havalimanında yaptığı açıklamada, "İstiklal Marşımız okunurken tüylerim diken diken oldu." diye konuştu.

Başarılı sporcu şunları söyledi:

"Oraya Türk kadınının gücünü göstermek için gitmiştik. Her şeye rağmen performansımızdan çok memnunuz. Çok gururluyuz. Bundan sonraki hedefim Avrupa Şampiyonası. İnşallah oraya da katılım sağlayıp aynı başarıyı sürdürmek istiyoruz. Çok gururlu ve mutluyum."

19 yaşındaki Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda bireysel kadınlar finalinde 21.850 puanla altın madalya elde etmişti.

Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar Kredi kartından nakit çekemeyen çözümü böyle buldu: 1 yılda katlandı