5 gol 1 kırmızı kart! Galatasaray turu İstanbul'a bıraktı

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray, İsviçre temsilcisi Young Boys'a 3-2 mağlup olarak tur şansını İstanbul'a bıraktı.

Haber Merkezi | AA |

Bern kentindeki Wankdorf Stadı'nda yapılan maçın 4. dakikasında Joel Monteiro'nun golüyle 1-0 geri düşen sarı-kırmızılı takım, Lucas Torreira, Mauro Icardi ve Barış Alper Yılmaz ile pozisyonlar üretti. Girdiği pozisyonlardan yararlanamayan Galatasaray, 45+4. dakikada Monteiro'nun golüne engel olamayınca devre arasına 2-0 geride girdi.

Mücadelenin ikinci yarısında geri dönmeye çalışan sarı-kırmızı ekip, 66 ve 72. dakikalarda Michy Batshuayi'nin attığı gollerle skoru 2-2'ye getirdi. Galatasaray, 86. dakikada Filip Ugrinic'in penaltıdan attığı golle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın rövanşı, 27 Ağustos Salı günü İstanbul'da oynanacak. Galatasaray, adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdırmak için normal sürede 2 farklı galibiyete ihtiyaç duyacak. Sarı-kırmızılı takımın tek farklı galibiyetinde maç uzatmalara gidecek. Beraberlik veya Young Boys galibiyetinde ise Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek.

Kiler Holding, Generali Türkiye Sigorta'yı satın aldı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! İsrail'den Lübnan'a siber saldırı: Binlerce yaralı var ‘Süper Zenginler Kulübü’nde Çin, ABD’nin hakimiyetini tehlikeye attı Kredi kartına limit ayarı geliyor: Kart faizleri daha da yükselir mi? Almanya’nın sınır kontrolleri kararı Türkiye'yi etkileyecek mi?