YEO, Kuzey Makedonya’daki RES için anlaşma sağladı

YEO Teknoloji ile Kaltun Enerji DOO Skopje, Kuzey Makedonya'da kurulacak rüzgar enerji santrali (RES) için anlaşmaya vardı. 44 MW gücündeki RES’in proje dizaynını, mühendislik, tedarik, montaj, test ve devreye alma görevini YEO Teknoloji üstlenecek.

Haber Merkezi |

YEO Teknoloji ile Kaltun Enerji DOO Skopje, Kuzey Makedonya'da kurulacak 44 MW gücündeki rüzgar enerji santrali (RES) için anlaştı. YEO Teknoloji, projenin dizayn, mühendislik, tedarik, montaj, test ve devreye alma görevini üstlenecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 130 milyon TL'lik (6,45 milyon euro) bedelle gerçekleşecek proje ile YEO Teknoloji, uluslararası projelerine bir yenisini daha ekleyecek. 3 kıtada 30'un üzerinde ülkede 225'ten fazla projeyle Avrupa, Orta Doğu, Orta Asya ve Afrika'da enerji ve endüstriyel çözümleri yürüten YEO Teknoloji, 450'nin üzerinde çalışanıyla faaliyetlerine devam ediyor. Elektrik üretimi, iletim ve dağıtımdan enerjinin akıllı ve verimli kullanım ve uygulanmasına kadar enerjinin her alanında çözümler geliştiren YEO Teknoloji, üstlendiği projelerle yurt ekonomisine katma değer sağlıyor.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar