YEO, Azerbaycan’daki trafo merkezlerini devreye aldı

YEO Teknoloji, Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ Bölgesi’nde iki adet trafo merkezini devreye aldı.

Haber Merkezi |

Enerji başta olmak üzere, petrol, gaz, su ve atık su arıtma, maden gibi sektörlere yönelik elektrik, otomasyon, dijitalizasyon ve mühendislik hizmetleri sunan YEO Teknoloji, projelerine devam ediyor. Merkezi İstanbul'da bulunan ve 25 ülkede 200'den fazla çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren şirket, son olarak Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ Bölgesi’nde 2 adet trafo merkezini devreye aldı.

Trafolardan ilki, 110 / 35 / 10 kV gerilim seviyesiyle Fuzuli şehrinde kuruldu. Havalimanı dahil olmak üzere Fuzuli ve yakınlardaki şehirlerin alt yapısında kullanıcak tüm enerji ihtiyacı bu yeni trafo merkezinden sağlanacak.

İkinci trafo merkezi ise Şükürbeyli şehrinde yer alıyor. Savaş sırasında tamam tahrip olan trafonun elektrik altyapısı YEO Teknoloji tarafından yenilendi. Şükürbeyli Trafo Merkezi 2 x 40 MVA gücünde olurken, her iki merkezle binlerce kişinin elektrik ihtiyacı karşılanacak.

Eylül ayı enflasyonu bugün belli olacak: Ekonomistler ne bekliyor? Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? İşte olası rakamlar Audi'nin Brüksel fabrikasına alıcı bulunamıyor Otomobil ve hafif ticari araç pazarında satışlar düştü Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar...