Yayla Agro Gıda, ABD'ye ihracat izni aldı

Yayla Agro Gıda, ABD'ye ihracat için ABD Gıda ve İlaç Dairesi'nden gerekli izinlerin alındığını duyurdu.

Haber Merkezi |

Yayla Agro Gıda, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıkla ile ABD’ye ihraç edilecek ürünler için Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi’nden (FDA) gerekli izinlerin alındığını duyurdu.

KAP’a yapılan açıklamada, “Hazır Gıda ürün grubu ürünlerimizin Amerika Birleşik Devletleri'ne ihraç edilebilmesi için yürütülen süreçler neticesinde; Amerika Birleşik Devletleri'ne gıda ürünleri ihraç edilebilmesi için onay kurulu niteliğinde bulunan FDA (Food and Drug Administration - Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onay süreçleri olumlu şekilde tamamlanmıştır. Bu onay neticesinde ilgili ürünlerimiz Amerika Birleşik Devletleri'ne ihraç edilebilir hale gelmiştir” ifadelerine yer verildi.

Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Sivil havacılık alarm veriyor! Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın En düşük emekli aylığına enflasyon ayarı! İyileştirme masada Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz düşüşü için ilk sinyal geldi iPhone’a yapay zeka dopingi! Tarih belli oldu, sınırlı sayıda telefonda desteklenecek İETT'den dört ilçeye yeni hat ve 1662 ek sefer