Wallmart otomasyona gidecek

Wallmart harcama alışkanlıklarındaki değişim doğrultusunda otomasyona gideceğini duyurdu.

Haber Merkezi |

Amerikalıların harcamalarını COVID-19 pandemisi nedeniyle online yönünde değiştirmesi etkisiyle, Walmart Inc'in, toplama ve teslimat siparişlerini doldurmaya yardımcı olmak için düzinelerce mağazasına robot kadrolu küçük depolar ekleyeceği duyuruldu.

 Robotların perde arkasında çalışacağı, donmuş ve soğutulmuş yiyeceklerin yanı sıra depoların veya yerel ikmal merkezlerinin içinden sıkça satın alınan binlerce ürünü taşıyacak daha küçük genel malları toplayacağı belirtildi.

Bu arada personelin, taze ürünler, et, deniz ürünleri ve büyük ekran televizyonlar gibi daha büyük genel ticari ürünler almak için satış katına gideceği ve ardından siparişlerin montajını bitirmek için merkezlere dönecekleri belirtildi.

Ülke çapında yaklaşık 5 bin mağazayı işleten Wallmart, yeni merkezlerin kaç mağazaya sahip olacağını açıklamadı ancak düzinelerce lokasyon planladığını ve daha pek çoğunun geleceğini ifade etti.

Kaynak: Matriks

Fed tutanakları: Üyelerin büyük çoğunluğu faiz indirimini destekledi Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Honda, 1,7 milyon aracını geri çağıracak Bakan Bayraktar açıkladı! Kış saati uygulamasına geri dönülecek mi? Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı açıkladı Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete’de