Vialand Parkur, 50 milyon TL yatırımla açıldı

Vialand Tema Park, 50 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiği ‘Vialand Parkur’u hizmete aldı. 20 bin metrekare alana kurulu Vialand Parkur’da 5 yeni eğlence ünitesi bulunuyor.

Haber Merkezi |

Vialand Tema Park, 50 milyon TL yatırımla hizmete aldığı ‘Vialand Parkur’ ile doğa ve macerayı bir araya getiriyor. 20 bin metrekarelik bir alanda kurulan Vialand Parkur’da 5 yeni eğlence ünitesi yer alıyor.

Vialand Parkur’a ilişkin bilgi veren Vialand Tema Park Direktörü Tankut Tonger, “Vialand Tema Park yeni yatırımlarla büyümeye ve eğlencenin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Misafirlerimizin çok sevdiği ‘Nefeskesen’, ‘Viking’ ve ‘Adalet Kulesi’ gibi birçok ünitemize yeni eğlenceler eklemekten mutluluk duyuyoruz. 50 milyon lira yatırımla kurduğumuz ‘Vialand Parkur’, eğlenceyi doğa ve macera ile bir araya getiriyor. Fark yaratan Vialand Parkur’u bu yıl 100 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Yaptığımız yeni yatırımlarla turizme olan katkılarımızı da artırarak devam ettiriyoruz.” dedi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Köfteci Yusuf çıkışı Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Ambulansın önünü kesip 112 çalışanlarını dövenler yakalandı Ayçiçek yağı fiyatlarında rekor: 3 ayda 3 zam! Fiyatlar daha da yükselecek mi? TÜSİAD Başkanı Turan: Önceliğimiz, ekonomik istikrar ve güven tesisi Ev almak isteyenler en karlı yolu buldu! Akın akın kredi çekiyorlar