Vestel'e "En İyi Uzaktan Çağrı Merkezi" ödülü

Vestel Müşteri Hizmetleri, IMI Conferences tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Türkiye Çağrı Merkezleri Ödülleri'nde "En İyi Uzaktan Çağrı Merkezi" ödülüne layık görüldü.

AA |

Vestel Müşteri Hizmetleri, 'Türkiye Çağrı Merkezleri Ödülleri'nde "En İyi Uzaktan Çağrı Merkezi" ödülünü aldı.

Konuyla ilgili Vestel'den yapılan açıklamaya göre, pandemi sebebiyle bu yıl ilk defa online olarak, 4 Kasım'da gerçekleştirilen törende "En İyi Uzaktan Çağrı Merkezi" ödülü, "100 çalışan altı", "101-499 çalışan", "500 çalışan ve üstü" olmak üzere üç farklı kategoride değerlendirildi.

Vestel İletişim Merkezi, 101-499 çalışanlı çağrı merkezleri kategorisinin birincisi olarak, Türkiye'nin "En İyi Uzaktan Çağrı Merkezi" ödülünü almaya hak kazandı.

Ayçiçek yağı fiyatlarında rekor: 3 ayda 3 zam! Fiyatlar daha da yükselecek mi? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın TÜSİAD Başkanı Turan: Önceliğimiz, ekonomik istikrar ve güven tesisi Ev almak isteyenler en karlı yolu buldu! Akın akın kredi çekiyorlar Cem Garipoğlu'nun öldüğüne neden inanılmıyor? Epözdemir yanıtladı... Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları