Vakko, sanal mağazayı yeniden açtı

Lüks perakendeci Vakko, 31 Mart'ta ara verdiğini açıkladığı online satışlara bugünden itibaren yeniden başladığını duyurdu.

Koronavirüs salgını nedeniyle 31 Mart’tan itibaren e-ticaret depo ve lojistik operasyonlarına geçici bir süre ara veren şirket müşterilerinin siparişlerini geciktirmemek ve mağdur etmemek adına, bugün e-ticaret depo ve lojistik operasyonlarının çalışanların gönüllülük esasına uyularak başlatılmasına ve online mağazalarımız ile Vakko app'ten satın alınan ürünlerin müşterilerimize sevkiyatlarının yeniden başlatılmasına karar verdi.

Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada depo ve lojistik operasyonlarında çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığını korumak için gerekli her türlü önlemin en üst düzeyde alındığını açıkladı.

Honda, 1,7 milyon aracını geri çağıracak Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bakan Bayraktar açıkladı! Kış saati uygulamasına geri dönülecek mi? Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı açıkladı Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete’de Sur canisi Semih Çelik babasına sormuş: Seni nasıl öldüreyim?