Uber Kurye, İstanbul’da faaliyete geçti

Global teknoloji platformu Uber, anlık paket teslimatı yapılabilen “Uber Kurye” hizmetini İstanbul’da başlattı.

Haber Merkezi |

Uber, anlık paket teslimatı yapılabilen “Uber Kurye” hizmetini İstanbul’da faaliyete geçirdi. Uber Kurye ile gönderilecek paketler, Uber uygulamasında belirtilecek adresten teslim alınarak, iletilmek istenen adrese teslim edilecek. Uber kullanıcıları, uygulamada bulunan ‘Paket gönder’ seçeneğine ek olarak, ‘Paket al’ seçeneğini de kullanarak belirttikleri adresten paket aldırıp teslimat adresine ulaştırabilecek.

Uber, bu yeni ürün lansmanına özel tüm kullanıcılarına UBERKURYE kodu ile yalnızca İstanbul’da geçerli 70 TL’ye kadar bir adet ücretsiz paket teslimatı hediye ediyor. Uber uygulamasında bulunan Cüzdan sekmesindeki Promosyonlar bölümüne UBERKURYE kodunu ekleyerek ücretsiz teslimattan faydalanabilecek. Kampanya, 31 Ocak tarihine kadar kredi kartı ile yapılan ödemelerde geçerli olacak.

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, “Dünya’da 37 ülkede ve 371 şehirde faaliyet gösteren Uber Kurye’yi İstanbul’da başlatmanın heyecanını yaşıyoruz. Uber Kurye ile tüm Uber kullanıcıları paketlerini anlık olarak kolayca gönderebilir. Kurye iş ortaklarımızla işbirliği içerisinde hayata geçirdiğimiz bu yeni hizmetin İstanbulluların hayatını kolaylaştıracağına inanıyoruz” dedi.

ABD'den, Türkiye’ye emekli maaşlarını artırın tavsiyesi! Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bakan Bayraktar, Çinli şirketle görüştü: Türkiye'ye nükleer reaktör mü kurulacak? Yollarda eski otomobil tehlikesi! Zombi araçlar kazalarda can alıyor GSS borcu olanlara sağlık hizmeti yok! 31 Aralık son gün Kredi ve kredi kartı yapılandırması başladı: Faiz oranı ne?