TürkTraktör’den iki tesiste üretime ‘planlı bakım’ molası

TürkTraktör, Ankara ve Erenler fabrikalarında yıllık planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ile 1 - 13 Ağustos arasında üretime ara verdi.

Haber Merkezi |

TürkTraktör, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama ile yıllık planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Ankara ve Erenler fabrikalarında 1 - 13 Ağustos tarihleri arasında üretime ara verdiğini duyurdu.

Konuya ilişkin şirketten KAP'a yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Şirketimiz Ankara ve Erenler fabrikalarında, yıllık planlı bakım/onarım çalışmaları nedeni ile 1 Ağustos - 13 Ağustos tarihleri arasında 12 işgünü üretime ara verilecektir. Bu dönemde, çalışanlarımız yıllık izin hakkedişlerini kullanacak olup, fabrikamızda nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirilecektir. Normal üretim sürecine 15 Ağustos tarihinde başlanacaktır.”

Okan Buruk'tan Fatih Terim'e cevap geldi: 'Bu sözler bana olabilir...' Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Gelir İdaresi Başkanlığı: Oyuncaklara ÖTV yok Terör örgütü lideri Gülen’in yeni adresi ifşa edildi! Evi 1 milyon dolar değerinde Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Köfteci Yusuf çıkışı Ambulansın önünü kesip 112 çalışanlarını dövenler yakalandı