Türk Traktör'den üretime bakım arası

Türk Traktör, yıllık planlı bakım çalışmaları nedeni ile 9 - 21 Ağustos tarihleri arasında üretime ara vereceğini duyurdu.

Haber Merkezi |

Türk Traktör, yıllık planlı bakım/onarım çalışmaları nedeni ile 9 Ağustos - 21 Ağustos tarihleri arasında üretime ara verecek.

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, Ankara ve Erenler fabrikalarında 12 işgünü üretime ara verileceği belirtildi.

Açıklamada, bu dönemde çalışanların yıllık izinlerini kullanacağı ve fabrikada nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirileceği bildirildi.

Fabrikalardaki üretimin ise 23 Ağustos'ta başlayacağı ifade edildi.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar