Toyota Motor, ABD'de 280 bin 663 aracını geri çağırıyor

ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi, Toyota'nın ülkede 280 bin 663 kamyonet ve SUV'u geri çağıracağını duyurdu.

Haber Merkezi | Foreks |

Toyota Motor, ABD’de 280 bin 663 aracı geri çağıracak. ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi, yaptığı açıklama ile Toyota'nın 280 bin 663 kamyonet ve SUV'u geri çağıracağını ve araçlar boştayken ve fren uygulanmadığında ortaya çıkan beklenmedik hareketlerle ilgili endişeleri gidermek için bir yazılım güncellemesi yayınlayacağını duyurdu.

İdare, etkilenen araçlarda şanzıman kontrol ECU (elektronik kontrol ünitesi) yazılımı için ücretsiz bir yazılım güncellemesi yayınlanacağını belirtti.

Açıklamaya göre geri çağırma, 2022 ve 2024 yılları arasında üretilen belirli Tundra, Tundra hibrit ve Lexus LX600 araçlarının yanı sıra geçen yıl üretilen Sequoia SUV'ları da kapsıyor.

Doğal gaza zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu İmamoğlu'dan Beyoğlu tepkisi Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım