THY’nin Narita Havalimanı seferleri yeniden başladı

Türk Hava Yolları (THY), COVID-19 salgını nedeniyle seferlerini durdurduğu Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Narita Havalimanı'na uçuşlarına iki yıl aradan sonra yeniden başladı.

Haber Merkezi | AA |

Türk Hava Yolları (THY), Tokyo'daki Narita Havalimanı'na uçuşlara yeniden başladı. İstanbul Havalimanı'ndan Boeing 787-900 tipi uçakla dün gerçekleştirilen ilk seferin yolcuları ve kabin ekibi, Narita Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı. İlk seferde 275 yolcu yer aldı.

Tokyo'da kent merkezine daha yakın olan Haneda Havalimanı'na haftanın her günü uçuş gerçekleştiren THY, Narita Havalimanı'na da haftada 3 sefer yapacak. THY, Narita uçuşlarına başlamasıyla Tokyo seferlerini haftada 10'a çıkarmış oldu. Narita seferlerinin ileride her gün yapılması hedefleniyor.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar