THY'den İtalya seferlerine 'grev' düzenlemesi

THY, İtalya'da gerçekleştirilmesi planlanan grev nedeniyle bazı uçuşların iptal edildiğini duyurdu.

Haber Merkezi |

Türk Hava Yolları (THY), bugün İtalya'da gerçekleştirilmesi planlanan grev nedeniyle bazı seferlerin karşılıklı olarak iptal edildiğini duyurdu.

THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Havalimanı'ndan Roma, Milan ve Bologna'ya, Sabiha Gökçen'den ise Milan'a yapılacak olan uçuşlar iptal edildi.

Açıklamada, "İtalya genelinde 26 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan grev nedeniyle, ilgili tarihte aşağıda belirtilen seferlerimiz karşılıklı olarak iptal edilmiş olup, uçuşunuza ait güncel durumu (http://www.turkishairlines.com/tr-tr/ucak-bileti/ucus-durumu/) linki üzerinden kontrol edebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

Üniversitelerde sistem değişiyor... Tek alanda eğitim için çalışmalar başladı Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar