THY, yeni bir hava kargo şirketi kuruyor

Türk Hava Yolları, Turkish Cargo'nun yerinin sağlamlaştırılması ve potansiyel stratejik yurtdışı ortaklıklar için yüzde 100 THY iştiraki bir hava kargo şirketinin kurulmasına karar verdi.

Haber Merkezi |

Türk Hava Yolları, bir hava kargo şirketinin kurulmasına karar verdi. Turkish Cargo'nun küresel arenadaki yerinin sağlamlaştırılmasının amaçlandığı açıklanırken konuya ilişkin THY'den KAP'a yapılan duyuruda şu bilgiler verildi:

"Yönetim Kurulumuz'ca ka rgo operasyonlarına olan odağın artması, yeni ürün geliştirme ve dikey entegrasyon gibi odaklanmış stratejiler geliştirilmesi konusunda hızlı adım atılmasını sağlamakla beraber Turkish Cargo'nun benzersiz rekabet avantajından en üst düzeyde yararlanarak sektörün en önemli oyuncuları arasındaki yerimizin sağlamlaştırılması ve gelecekte potansiyel stratejik yurtdışı ortaklıklar için de ayrı bir platform oluşturulması amacıyla %100 Türk şirkeHava Yolları iştiraki olan bir hava kargo şirketinin kurulmasına karar verilmiştir."

Ayçiçek yağı fiyatlarında rekor: 3 ayda 3 zam! Fiyatlar daha da yükselecek mi? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın TÜSİAD Başkanı Turan: Önceliğimiz, ekonomik istikrar ve güven tesisi Ev almak isteyenler en karlı yolu buldu! Akın akın kredi çekiyorlar Cem Garipoğlu'nun öldüğüne neden inanılmıyor? Epözdemir yanıtladı... Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları